Elvis Presley in Movie Park

Oliver Steinhoff werd dit jaar in Blackpool verkozen tot de beste en bekendste Elvis look-a-like in Europa. Hij brengt tijdens zijn optreden de Elvis uit de late jaren zestig voor het voetlicht. Shaky Everett vertegenwoordigt de jonge Elvis. Beiden treden behalve met hun eigen band ook op samen met The Imperials, de band die de King of Rock & Roll begeleidde tijdens zijn laatste tournee. Het is deze zomer 30 jaar geleden dat de populaire artiest overleed.

Elvis Gala Diner

Bijzonder hoogtepunt is het Elvis Gala Diner op vrijdag- en zaterdagavond. De artiesten geven dan een extra live show in de Music Club, waar gasten tijdens een culinair viergangen galadiner van kunnen genieten. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via de voorverkoop. Deze kosten € 74,90. Elvis-fans die in de stijl van hun idool naar het evenement komen, betalen slechts € 49,95. De kaarten geven toegang tot alle andere attracties in het park en zijn de hele dag geldig. Bestellen kan via tel. +49-2045-899-715.

Vuurwerk

Op zaterdagavond 21 juni wordt het Elvis-weekend afgesloten met een grandioos vuurwerk op het meerpodium van de Santa Monica Pier.

Hollywood Summer Nights

De Hollywood Summer Nights, die van 23 juni t/m 25 augustus elke zaterdag- en soms ook vrijdagavond plaatsvinden, laten bezoekers genieten van sterren, muziek en entertainment. De eerstvolgende avonden staan in het teken van Abba (14 juli), funk & soul (28 juli), latin (4 augustus) en Queen (11 augustus). De laatste twee avonden bieden spektakel in samenwerking met de radiostations Radio Emscher Lippe (REL) en RTL II. Het park is tijdens de Hollywood Summer Nights tot minstens 22:00 uur geopend en er zijn speciale Afternoon-tickets verkrijgbaar (€ 17, geldig vanaf 15:00 uur). Het volledige programma is te vinden in ons nieuws archief.

Comments are closed.