Toverland presenteert Troy

Vanaf het prille begin van Toverland was een houten achtbaan een droom voor haar en haar broer – de eigenaar van het park – alleen ontbraken hen destijds de middelen om een dergelijk groot project uit te voeren. Maar nu, nu Toverland een succesvol pretpark is met sterk stijgende bezoekersaantallen, durfden ze het aan om € 6.500.000,00 te investeren in 2.500 kuub hout en een container vol met spijkers, moeren en bouten. Het resultaat?

Het resultaat is Troy, de hoogste, snelste en nieuwste houten achtbaan van Nederland. Afgelopen vrijdag werd de achtbaan – inclusief een uitzonderlijk mooi themagebied – stiekem geopend voor het publiek. Gisteren volgde de officiële opening.

Het omschrijven van de snelheid en intensiteit van de rit en de sfeer van het omringende themagebied zullen we bewaren tot een later tijdstip (bijvoorbeeld als Troy wordt uitgeroepen tot winnaar van het Stemlokaal. Maar een korte fotoreportage van de pre-opening van Troy mag natuurlijk niet ontbreken.

Veel kijkplezier!

Comments are closed.