Hollywood Summer Nights

Tijdens lange, zwoele zomeravonden genieten van sterren, muziek en entertainment. Daar draait het om bij de Hollywood Summer Nights die van 23 juni t/m 25 augustus elke zaterdagavond plaatsvinden in Movie Park Germany. Het park is tijdens deze avonden tot 22:00 uur, soms 23:00 uur, geopend en er zijn speciale ‘Afternoon-tickets’ verkrijgbaar (€ 17, geldig vanaf 15.00 uur).

Van film tot Elvis

Zangeres Judith Lafeber bijt, samen met een aantal andere internationale artiesten en een 24-man sterk orkest, op 23 juni de spits af met de Nacht van de Filmmuziek. Deze avond, een reis langs de mooiste filmmelodieën, wordt afgesloten met een spetterend vuurwerk. De daaropvolgende Hollywood Summer Nights staan ook in het teken van muziek en brengen bezoekers in de sfeer van onder meer de seventies, Abba, Elvis Presley en Latijns-Amerika.

Nieuwe Attracties

Movie Park Germany kwam dit jaar al eerder met nieuwe bezienswaardigheden. Zo werd eind april het 15.000 vierkante meter grote Nickland geopend, met onder meer SpongeBob’s waterattractie ‘Splash Battle’ en Jimmy Neutron’s Atomic Flyer, een achtbaan voor het hele gezin. De even nieuwe en net zo grote Santa Monica Pier biedt vijf nieuwe attracties: een reuzenrad, de Crazy Surfer – een op een golvende rail roterende schijf -, zelf bestuurbare Jet-ski’s en twee interactieve kinderattracties. De tijd van de Beach Boys is weer helemaal terug!

Programma Hollywood Summer Nights 2007

* Zaterdag 23 juni: Nacht van de filmmuziek
* Zaterdag 30 juni: Gospel night
* Zaterdag 7 juli: Seventies party
* Zaterdag 14 juli: Rock meets musical & Absolutely Abba
* Vrijdag 20 juli: That’s the way it was
* Zaterdag 21 juli: That’s the way it was
* Zaterdag 28 juli: Funky soul night
* Zaterdag 4 augustus: Latin Night
* Zaterdag 11 augustus: We will rock you night
* Zaterdag 18 augustus: REL Sommerfest
* Zaterdag 25 augustus: RTL II event night

Movie Park Germany

Movie Park Germany, onderdeel van de StarParks Groep, bestaat ruim tien jaar en richt zich op de wereld van film en entertainment. Het park ligt bij Arnhem over de grens, nabij Bottrop / Oberhausen. Het telt rond de 40 attracties voor groot en klein, waaronder een grote stuntshow, een parade met veel filmhelden, de meest uitdagende stalen en houten achtbanen van Europa, een 4-D-bioscoop met SpongeBob, het Nickland van Nickelodeon en een jaarlijkse Halloween Horror Party. Het park trekt jaarlijks gemiddeld 1,5 miljoen bezoekers, waarvan een kleine 40% afkomstig is uit Nederland. Movie Park Germany is in de periode van 31 maart t/m 4 november dagelijks geopend, van 10:00 uur tot 18:00 uur. In juli en augustus is het park tot 20:00 uur geopend, tijdens de Hollywood Summer Nights tot 22:00 uur, soms 23:00 uur.

Comments are closed.