E-Motion Coaster in Amsterdam Dungeon?

De E-Motion Coaster, ook wel bekend onder de project naam Fun Coaster, is een moderne versie van de klassieke Wilde Muis achtbaan. Deze wilde muis is door Mack extra eng gemaakt. De karretjes kunnen namelijk uitzwenken! Hierdoor kan het karretje bijvoorbeeld in bochten overhellen.

Via een Duitse fansite heeft Mack informatie over haar nieuwe projecten naar buiten gebracht. Zo werd een nieuwe waterachtbaan, een exacte kopie van Poseidon, aangekondigd voor een waterpark in Portugal. Ook werd de tweede E-Motion Coaster aangekondigd. Tulireki, het prototype van de E-Motion Coaster, zal dus een klein broertje of zusje krijgen.

"Nach Recherchen wird der kleine wendige Coaster in einem düsteren Dungeon inmitten eines alten Gemäuers in einer großen niederländischen Stadt aufgebaut – Unser Geheimtipp!"

Vrij vertaald staat hier dat deze tweede E-Motion Coaster geplaatst zal worden in een donkere Dungeon in een grote Nederlandse stad. De hint is niet moeilijk te snappen, het gaat hier overduidelijk over de momenteel in aanbouw zijnde Amsterdam Dungeon. Al eerder werd aangekondigd dat dit spookhuis een "mini-achtbaan" zal gaan herbergen. Het is nu ook duidelijk wat voor achtbaan. En dit maakt de Amsterdam Dungeon opeens een heel stuk interessanter…

Comments are closed.