Toverland wordt groter!

Het snelst uitbreidende pretpark van Nederland , Toverland in Sevenum, blijft ook in zijn vijfde jaar groeien als kool. Binnenkort gaat een nieuwe machinerie in beweging, die de toverleiders van het park voorlopig Flying Wheels noemen, maar die nog een leuke naam moet krijgen. Het is een dertien meter hoge boom in het Magic Forest, waar twee draaiende raderen hun rondjes maken, en waaraan karretjes zijn bevestigd die op hun beurt weer fanatiek om hun as kringelen. Nieuw is ook de theatershow van Toos Toverhoed en Zwijntje Morrel, die met nieuwe fantasiefiguurtjes de gekste avonturen beleven. Het is een afwisseling voor de 425.000 bezoekers die vorig jaar al afkwamen op de enorme achtbaan, de 5,5 hectare grote tovertuin en de andere vertrouwde attracties van Toverland.

Comments are closed.