Walibi en Walibelle toch samen met Valentijn!

Als dank voor alle hulp, zullen ze maandag samen een speciale Valentijnsverrassing brengen in de omgeving.

Walibelle heeft gelukkig op tijd de weg gevonden!
Walibelle was al enige tijd geleden in Nederland gearriveerd, maar kon de weg naar het themapark Walibi World, waar haar lieve vriend Walibi woont, niet vinden. Zij deed een oproep om haar te helpen bij het vinden van de weg. Deze hulpt heeft er voor gezorgd dat de twee geliefden toch samen Valentijnsdag kunnen vieren. Het feit dat de ANWB net op tijd de oude naam Six Flags Holland had vervangen door de nieuwe naam alibi World, op de bewegwijzering rond het park, hielp natuurlijk ook.

Valentijnsverrassing van Walibi en Walibelle
Omdat ze zo blij zijn dat ze weer samen zijn, willen Walibi en Walibelle een romantisch gebaar maken. Ze zullen niet alleen alle vaste medewerkers van Walibi World in het zonnetje zetten, maar ook een aantal instanties in de nabije omgeving bezoeken. Walibi en Walibelle brengen een bezoek aan het plaatselijke verzorgingshuis en zullen hier rozen en hartjes uitdelen. De bewoners kunnen zo kennis maken met Walibi en Walibelle. Ook het Colombinehuis, waar een groep zieke kinderen verblijft, zal met een bezoek van de lieve Walibi en Walibelle worden verblijd.

Walibi en Walibelle zijn de gastheer en gastvrouw van het nieuwe Walibi World
Vanaf 25 maart zullen Walibi en Walibelle de gasten ontvangen en ze een onvergetelijke tijd aanbieden. Het themapark, gevestigd in de gemeente Dronten, heeft niet alleen haar naam veranderd maar wordt momenteel ook fors uitgebreid. Naast de meer dan vijftig spectaculaire attracties en shows, die het park al rijk is, zullen er drie nieuwe attracties, een nieuwe familieshow, een nieuw uniek zomerevenement en veel extra parkentertainment worden toegevoegd.

Walibi World biedt heel veel nieuws in 2005!
Walibi World opent het seizoen met de wereldprimeur: Splash Battle. In deze unieke attractie maken de inzittenden een spannende boottocht langs spuitende geisers, klaterende watervallen en door mistige tunnels. Ieder bemanningslid heeft een eigen waterkanon waarmee op verschillende doelen én uiteraard op elkaar kan worden geschoten. Walibi Land, met attracties speciaal voor de jongste bezoekers, zal worden uitgebreid met twee nieuwe attracties. In de nieuwe Boris’ Ballen Fabriek kan met zachte ballen worden geschoten, die vervolgens worden meegenomen door vreemde luchtstromen. Op Boris’ Klauter Eiland kan naar hartelust worden geklommen en geklauterd. Ook de kinderboerderij zal worden uitgebreid en er zal meer ruimte in het park komen om even lekker te ontspannen. Er zal veel sfeer worden toegevoegd en elk themagebied krijgt eigen muziek en entertainment. Bezoekers zullen worden vermaakt door straatartiesten, levende standbeelden en natuurlijk Walibi, Walibelle en hun vriendjes van over heel de wereld. Zij zullen samen te bewonderen zijn in de nieuwe Walibi Show. In de zomer wordt er een nieuw evenement geïntroduceerd met de naam "New Year’s Eve". Zomaar, midden in de zomer oud en nieuw vieren, met bubbels, oliebollen en vuurwerk. Op 3, 10 en 17 augustus wordt New Year’s Eve gevierd en het park is dan tot middernacht geopend!

Comments are closed.